fbpx

Arbor

Geschiedenis

“We lanceerden Arbor in 1995 met onze snowboardlijn, en een dialoog over onze focus op duurzaamheid, en het belang daarvan voor snowboarden. We waren de eersten die het standaard plastic bovenblad vervingen door verantwoord gewonnen houtfineer, waardoor de prestaties aanzienlijk verbeterden. We waren een pionier in het gebruik van bamboe, bioplastic en andere gerecyclede, hergebruikte en hernieuwbare alternatieven. Al meer dan twintig jaar zetten we op de rijder gericht design om in de hoogst mogelijke kwaliteit, handgemaakte snowboardproducten, terwijl we de impact op de planeet drastisch minimaliseren.”

beschermen van de planeet

We zijn er trots op dat we het eerste merk in actiesporten zijn dat specifiek rekening houdt met het milieu bij alles wat we doen. In de jaren ’90 vonden we het grappig als mensen Arbor dat hippiemerk noemden. In die tijd was dat geen compliment. Die tijd is voorbij, dankzij onze klanten, die begrepen dat het beschermen van de planeet betekent dat we zorg dragen voor onze gezamenlijke speeltuin.

Een greep uit onze collectie snowboards van Arbor

Coda Camber
Arbor Coda

De alleskunner Coda ondersteunt hoge snelheden, grote landingen, comfortabele bochten en diepe sneeuw.

Een noodzakelijke toevoeging aan elke all-mountain collectie. De Coda van dit jaar heeft Arbor’s R.A.P. – Rise Above Plastic

top om sneeuw, gewicht en afval te verminderen door een geëvolueerd bouwproces.


Arbor Foundation
Arbor Foundation

De Foundation is ontworpen om geweldige kwaliteit te leveren en is het ideale board om te leren en je vooruitgang te boeken in het hele skigebied.

Snowboarden in het hele gebied. Gebouwd op Arbor’s System Rocker platform voor een ongelooflijke

vergevingsgezinde, makkelijk te controleren en catch-free ervaring. De Foundation is jouw ticket om bochten te perfectioneren en vertrouwen op te bouwen, vertrouwen op de pistes, in diepere sneeuw, op snelheid, in het park, de steile hellingen en zelfs in de bomen.

arbor formula
Arbor Formula

Dit tijdloze bergtwinboard combineert bruikbaarheid, hoogwaardige componenten en Arbor’s vertrouwde System Technology.

Dit is een state-of-the-art snowboard dat duurzaam is gebouwd. Zijn all-mountain prestaties, waarde en veelzijdige ontwerp maken de Formula de voor de hand liggende keuze voor wie het hele gebied wil verkennen.

01-ARBOR_POPARAZZI_ROCKER_2023_STUDIO_01
Arbor Popparazi

Een gebruiksvriendelijk en uniek ontworpen vrouwelijke board – De Poparazzi. Een tijdloze vorm bedachtzaam

gemaakt met kwaliteitscomponenten en duurzaam gebouwd op Arbor’s System Technology. De Poparazzi levert een ongeëvenaarde waarde en board ervaring