Atomic

Geschiedenis

“Atomic is opgericht in 1955 door Alois Rohrmoser in Oostenrijk. Al meer dan 65 jaar helpen onze producten bij het herdefiniëren van de ski-ervaring voor skiërs van alle niveaus, van beginners die hun eerste bochten nemen tot de grootste atleten die hun grenzen verleggen op het allerhoogste niveau van de sport.”


Een greep uit onze collectie brillen van Atomic

Atomic REVENT OTG STEREO

De Atomic Revent Stereo OTG-bril is gebouwd rond ongelooflijke optica die je perfecte helderheid geeft in alle lichtomstandigheden – ideaal voor all-mountain skiën. OTG staat voor ‘Over the glasses’, met extra groeven in het frame om brillen op sterkte te kunnen dragen.

Ze zijn ook voorzien van Atomic Fusion Double Lens (FDL), een revolutionaire dubbele lens waarbij beide lenzen aan elkaar gelamineerd zijn.

Het geeft u een tot 20% groter gezichtsveld plus geen reflecties en geen beslaan. De Stereo multilayer behandeling voegt contrast toe en beschermt tegen schittering en vermoeidheid van de ogen, en Live Fit vormt zich naar uw gezicht voor een goede pasvorm de hele dag door. Dit model wordt geleverd met cilindrische lenzen en een groot frame.


Atomic COUNT PHOTO BLACK

Wat de zon ook doet – deze skibril is er klaar voor: De Atomic Count Photo-bril is gewapend met de superslimme Photochromic Lens Technology die de tint van de bril snel aanpast in reactie op veranderingen in de lichtomstandigheden. Als het slecht weer is, helpt deze bril je elke hobbel te zien.

Als de zon tevoorschijn komt om te spelen, houdt deze bril de schittering weg. Het beste van beide! De lens zelf is een sferische dubbele lens. De bril is ook Over The Glasses compatibel (OTG LITE), wat betekent dat hij comfortabel over een bril past als dat nodig is.

Atomic SAVOR BIG HD

De Atomic Savor Big HD-bril zit boordevol technologie – geleverd in een grote, gedurfde en prachtig eenvoudige verpakking.

Er is Fusion Double Lens (FDL) voor een tot 20% groter gezichtsveld zonder reflecties of beslaan. HD Lens Technologie helpt het contrast in alle omstandigheden enorm te verbeteren. Ze zijn ook compatibel met Over The Glasses (OTG LITE), wat betekent dat ze comfortabel over een bril passen als dat nodig is.

Atomic OTG HD

Het is niet leuk om te skiën als je moet gokken waar de hobbels zitten, dus heeft Atomic groots ingezet op de cilindrische lenzen in deze Revent HD OTG-bril. De bril is voorzien van de revolutionaire combinatie van HD Lens Technology voor een waanzinnig contrast plus Fusion Double Lens (FDL) – een revolutionaire dubbele lens met aan elkaar gelamineerde lenzen, wat een tot 20% groter gezichtsveld en geen reflecties betekent.

Samen bieden deze technologieën een zicht dat de lat hoger legt, plus 8x meer mistbestendigheid dan de marktstandaarden. Het grote montuur is voorzien van Live Fit dat zich naar je gezicht vormt voor een individuele pasvorm.

Er zitten extra groeven in het montuur voor brillen op sterkte, en net als alle andere Atomic-brillen zijn ze ontworpen en ontwikkeld in het Oostenrijkse hoofdkwartier.