fbpx

Barts

Geschiedenis

“Het is de zomer van 1986. Bart Koene verkoopt met succes handgenaaide zwemshorts op de très-chique stranden van Saint-Tropez. Één van de meisjes die hem hielp, wikkelde een stuk stof om haar hoofd om zichzelf tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze “coole” bandana konden kopen. Bart nam de beslissing om zich te concentreren op accessoires en slechts een paar jaar later werd het merk BARTS® geboren.”

Een greep uit onze collectie skisokken van Barts

Skisock Ice Cream heather grey
Barts Ice Cream

De Skisock Ice Cream is gemaakt van een mix met Merino wol. De natuurlijke werking van Merino wol zorgt voor een goede warmteregulatie en vochtopname. De sokken hebben elastische banden voor comfort en stabiliteit. De zool is verdikt met Polypropyleen voor extra bescherming van de voet. De sokken voelen zacht aan op de huid en houden de voeten droog, warm en comfortabel.

Skisock Animal Print heather grey
Barts Animal Print

De Skisock Animal Print is gemaakt van een mix met Merino wol. De natuurlijke werking van Merino wol zorgt voor een goede warmteregulatie en vochtopname. De sokken hebben elastische banden voor comfort en stabiliteit. De zool is verdikt met Polypropyleen voor extra bescherming van de voet. De sokken voelen zacht aan op de huid en houden de voeten droog, warm en comfortabel.

Skisock Mountains dark heather
Barts Mountains

De Skisock Mountains Kids is gemaakt van een mix met Merino wol. De natuurlijke werking van Merino wol zorgt voor een goede warmteregulatie en vochtopname. De sokken hebben elastische banden voor comfort en stabiliteit. De zool is verdikt met Polypropyleen voor extra bescherming van de voet. De sokken voelen zacht aan op de huid en houden de voeten droog, warm en comfortabel.


Skisock Hearts Kids fuchsia
Barts Hearts

De Skisock Hearts Kids is gemaakt van een mix met Merino wol. De natuurlijke werking van Merino wol zorgt voor een goede warmteregulatie en vochtopname. De sokken hebben elastische banden voor comfort en stabiliteit. De zool is verdikt met Polypropyleen voor extra bescherming van de voet. De sokken voelen zacht aan op de huid en houden de voeten droog, warm en comfortabel.