fbpx

Ontdek hier onze super deals

Fischer XTR Race

De Fischer XTR Race RT ski’s zijn echte allround ski’s en daarmee zeer toegankelijk voor gevorderde als beginnende skiërs. Deze Fischer ski’s doen precies wat u wil op de piste.

De ski’s zijn gemakkelijk te besturen en hebben een hoge vergevingsgezindheid als u eventueel een stuurfoutje maakt. De ski’s zijn geschikt wanneer u graag veel comfortabele afdalingen maakt. Deze Fischer ski’s zijn ontwikkeld met een houten kern.

Fischer Aspire SLR

De Fischer Aspire is een comfortabele pisteski met veel bedieningsgemak voor de beginnende skiër. De Aspire draait makkelijk en geeft meteen vertrouwen.

Rutschen en slippend sturen gaan heel eenvoudig met de Aspire, maar je kunt er net zo makkelijk carvebochten mee maken. Skiën kost weinig inspanning met de Fischer Aspire en deze ski staat garant voor een probleemloze wintersport..

Dynastar M-Menace 90

Laat geen afdaling ongeskied. De Dynastar Menace 90 ski is gemaakt voor een energieke verkenning van de berghellingen en de voor- en achterkant van je favoriete skigebied. Met zijn breedte van 90 mm is hij veelzijdig en wendbaar in alle omstandigheden.


De duurzame capconstructie en de populierenhouten kern zorgen samen voor een hoog prestatievermogen.

Atomic Redster S7

De Atomic Redster S7 is de ski gemaakt voor korten bochten op hoge en lagere snelheden tijdens het hele seizoen. De ski is opgebouwd uit een houten kern, bevat titanium inserts en gaat daarmee soepel en strak de bocht door.

De ski voelt licht aan, maar is geschikt voor alle soorten techniek en kracht. Net als z’n grotere broer is het belag van de ski afgewerkt met de worldcup base finish wat voor een uitmuntend glijvermogen zorgt.

De Atomic Redster S7 is een sportieve ski gemaakt om strakke korte bochten te maken op zowel hoge als lage snelheden. Bent u iemand die het korte bochten werk leuk en uitdagend vindt, dan is dit een goede match kunnen.


Dynastar Speed 4×4 763

Carve en verken de hele berg. De Dynastar Speed 4×4 763 ski is je trouwe partner om over de piste te scheuren.

Met een lichter gevoel en een soepelere flex dan zijn grote broer de 963, is de 763 gemakkelijker te hanteren en even all-mountain in zijn mogelijkheden.

Zo kun je langer en gevarieerder skiën zonder de vermoeidheid van een zwaardere ski onder de voeten.


Dynastar Speed 4×4 963

Stabiliteit en controle op snelheid vormen de kern van de Dynastar Speed 4×4 963. Gevorderde en ervaren skiërs zullen de krachtoverbrenging over de hele lengte van ons 3D-profiel op prijs stellen.

Een Hybrid Core met een mix van beukenhout en polyurethaan zorgt voor een soepele ski ervaring die trillingen onderdrukt en je toelaat je te concentreren op je bochten. Een volledige sidewall constructie en een titanal laag zorgen voor de finishing touch van een ski die klaar is om je snelheidslimiet te testen.


Fischer The Curve DTX

De RC4 De Curv DTX is een piste-ski van hoge kwaliteit met race-genen die de hele dag plezier biedt.

Dankzij de Radical Triple Radius, een speciale shape met een drievoudige radius, is deze ski sensationeel dynamisch in elke bocht, of het nu om een korte of een lange radius gaat.

Sensationele dynamiek in bochten

Optimale stabiliteit

Raceprestaties voor op de piste.