fbpx

Craft

Bij Craft zijn we bloedserieus over sportkleding en gepassioneerd over elk detail dat je helpt het maximale uit je sport te halen. Daarom staan prestaties centraal bij Craft. Sinds 1973, toen de Zweedse uitvinder Anders Bengtsson ging hardlopen in het allereerste Craft-ondergoed, houden we mensen droog en op een optimale lichaamstemperatuur in alle weersomstandigheden.

Lookbook collectie Craft

CRAFT CORE GAIN MIDLAYER

Core Gain Midlayer is een veelzijdige halfzip mid-layer jersey van zachte, rekbare en functionele stof met licht geborstelde binnenkant voor extra warmte en comfort. Werkt perfect als buitenste laag op kille dagen of als mid-layer in echt koude omstandigheden.

CRAFT CORE DRY ACTIVE COMFORT

De Craft W Core Dry Active Comfort Ls 2022 is een gerecycled, zacht en functioneel T-shirt met halve ritssluiting en weinig naden. Dit shirt heeft een op het lichaam afgestemde structuur voor een verbeterde thermoregulatie.

CRAFT CORE WOOL MERINO LS TEE

Het Craft CORE Wool Merino Hardloopshirt is een comfortabel en geavanceerd hardloop longsleeve. Deze houdt je de hele dag op een comfortabele temperatuur. Het gebruikte merinowol zorgt er bovendien voor dat zweet snel kan worden afgevoerd en heeft een antibacteriële werking. Zo worden nare geurtjes voorkomen. Het merinowol op diervriendelijke manier gewonnen.

CRAFT CORE MERINO WOOL PANT

Een zachte basislaag van een merinowol/polyestermix die je de hele dag droog en warm houdt.