fbpx

Drake

Northwave/DRAKE

Northwave’s Drake bindingen zijn ontworpen om de beste ervaring voor de gebruiker te garanderen: duurzaam, lichtgewicht en voorzien van de beste technologieën, bieden ze maximale controle en comfort. Of je nu beginner of prof bent, een goed paar bindingen geeft je meer controle over je board, zorgt voor maximaal comfort en helpt de trillingen van hard terrein en hoge snelheid te absorberen.

Een greep uit onze collectie bindingen van Drake

Drake FIFTY

Een all mountain binding die de juiste partner is voor een veelzijdige snowboarder. Ondersteund genoeg om door de poeder te jagen en met een vergevingsgezinde laterale flex die vrijheid biedt voor je tweaks en je presses en een Natural Cant basepad voor een soepele rit.

Prestaties en lichtheid worden gegarandeerd door de Delta Light baseplate en Light Frame hiback. De gloednieuwe Honey Strap is gemaakt van geïnjecteerd TPU over een nylon frame waardoor deze binding nog duurzamer, mooier en steviger is… een echte upgrade.

Drake JADE

De Jade presteert op alle terreinen, deze binding zal overal goed voor je zorgen: van backcountry trips tot sessies in het park.

De BRAND NEW Honey Strap is gemaakt van geïnjecteerd TPU over een nylon frame waardoor deze binding nog duurzamer, mooier en steviger is… een echte upgrade. MG12 gespen voor een snelle en veilige sluiting.