Dynastar

Geschiedenis

” Het merk met het “snorlogo” ontstond in 1963 in de buurt van de stad Sallanches, uit de geïnspireerde vereniging van twee productiebedrijven met sterke ambities. De samenwerking tussen Starflex ski’s, geproduceerd door Synthetic Plastics, en Dynamic resulteerde in de geboorte van een nieuwe high-performance ski genaamd Dynastar. Zo begon het Dynastar avontuur, opgebouwd rond legendarische atleten en gepassioneerde mannen en vrouwen met als doel onze unieke ski-eigenschappen te introduceren.”

Made in Mont Blanc Valley

“Bij Dynastar zijn we trots tot in het diepst van onze ziel; onze trots is een integraal deel van ons karakter. Onze trots op onze overwinningen, onze technologische hoogstandjes en onze inzet om in Frankrijk te produceren. Onze trots op het werken in de enige fabriek op Franse bodem die nog ski’s maakt. Onze trots op onze menselijke waarden die van Dynastar een groot internationaal merk maken dat aanvoelt als één grote, gelukkige familie.”


Een greep uit onze collectie ski’s van Dynastar

Dynastar SPEED 4X4 963

Stabiliteit en controle op snelheid vormen de kern van de Dynastar Speed 4×4 963. Gevorderde en ervaren skiërs zullen de krachtoverbrenging over de hele lengte van ons 3D-profiel op prijs stellen.

Een Hybrid Core met een mix van beukenhout en polyurethaan zorgt voor een soepele ski ervaring die trillingen onderdrukt en je toelaat je te concentreren op je bochten. Een volledige sidewall constructie en een titanal laag zorgen voor de finishing touch van een ski die klaar is om je snelheidslimiet te testen.

Dynastar SPEED 4X4 763

Carve en verken de hele berg. De Dynastar Speed 4×4 763 ski is je trouwe partner om over de piste te scheuren.

Met een lichter gevoel en een soepelere flex dan zijn grote broer de 963, is de 763 gemakkelijker te hanteren en even all-mountain in zijn mogelijkheden.

Zo kun je langer en gevarieerder skiën zonder de vermoeidheid van een zwaardere ski onder de voeten.

Menace
Dynastar M-MENACE 90

Laat geen afdaling ongeskied. De Dynastar Menace 90 ski is gemaakt voor een energieke verkenning van de berghellingen en de voor- en achterkant van je favoriete skigebied. Met zijn breedte van 90 mm is hij veelzijdig en wendbaar in alle omstandigheden.

De duurzame capconstructie en de populierenhouten kern zorgen samen voor een hoog prestatievermogen.

Dynastar M-PRO 99
Dynastar M-PRO 99

De M-PRO 99 is een veelzijdige freeride-ski die kracht combineert met wendbaarheid. Hij biedt een onberispelijke kantengrip in alle omstandigheden, samen met precisie en een snelle drijfkracht in diepe poedersneeuw. Hij beantwoordt energiek aan alle verwachtingen van skiërs die van wijde sneeuwvelden houden, met als extra bonus een nauwkeurig sneeuwgevoel.