Fischer

Over Fischer

Fischer één van de wereldleiders op het gebied van skiën en een van ’s werelds toonaangevende merken op het gebied van alpineskiën, bekend om zijn innovatie en vooruitstrevende technologie. De visie van Fischer is om het voorkeursmerk van de wintersporter te zijn door middel van uitstekende producten, gecreëerd voor blijvende momenten en nieuwe niveaus van individuele prestaties.

Duurzaamheid

“Alle gebouwen van het hoofdkantoor in Ried im Innkreis worden verwarmd door het aardwarmte net. Voor de productie van skies maakt Fischer gebruik van biomassa. Ons afvalbeheers concept omvat naast de eerste stap van afvalvermijding, het deel recycling (kunststof en aluminium/metaal afval) en de thermische recycling van het resterende afval. Al het water afkomstig van de processen wordt in een circulatiesysteem geleid en hergebruikt bij de interne reiniging. Andere voorbeelden zijn duurzame verlichtingssystemen, snelheidsgeregelde motoren in productie-installaties en nog veel meer.”

Een greep uit onze collectie ski’s van Fischer

RC4 RCS BLACK
Fischer RC4 RCS Black

Multi-disciplinaire ski voor grote of scherpe bochten voor de gevorderdste skiërs.

De shovelvorm en -constructie en de uitstekende kantengrip van de RC4 RCS Black maken soepele bochten met een middelgrote radius mogelijk.

Veelzijdige ski voor bochten van elke grootte

Soepel in bochten

Uitstekende grip

Fischer The Curve DTX MT
Fischer The Curve DTX MT

De RC4 De Curv DTX is een piste-ski van hoge kwaliteit met race-genen die de hele dag plezier biedt.

Dankzij de Radical Triple Radius, een speciale shape met een drievoudige radius, is deze ski sensationeel dynamisch in elke bocht, of het nu om een korte of een lange radius gaat.

Sensationele dynamiek in bochten

Optimale stabiliteit

Raceprestaties voor op de piste

RC ONE 74 AR
Fischer RC ONE 74

De RC One 74 is responsief en soepel en staat garant voor sportieve prestaties en skiplezier.

Bovendien maakt de triple radius een dynamisch handling mogelijk en zorgt de unieke draaizone voor maximale soepelheid  voor uitgebalanceerde skiprestaties bij elke snelheid.

Sportieve prestaties

Ski met hoge funfactor

Geweldige rebound en soepele werking

Fischer RC ONE 78 GT

Gemakkelijk draaien en uitstekende controle maken van de RC One 78 GT een en al plezier en actie. Titanal-versterking zorgt voor responsiviteit en rebound, met Turn Zone-design voor een soepele afdaling.

Sportieve prestaties

Voor speelse doeleinden

Geweldige rebound en soepele werking


RC ONE LITE 73
Fischer RC ONE LITE 73 SLR

Een nieuwe, voor het gewicht geoptimaliseerde vorm maakt van deze ski een bijzondere lichtgewicht die op elk terrein gemakkelijk en comfortabel te besturen is. De ROCKER op de piste zorgt voor bijzonder evenwichtige afdalingen en precieze bochten.

Bijzonder licht dankzij de speciale lichtgewicht constructie

Eenvoudige bediening bespaart kracht op de piste

Uitstekende grip op de rand


Fischer Ranger 102
Fischer Ranger 102

Uitgerust met een groot aantal geavanceerde features is de Ranger 102 universeel inzetbaar en de optimale keuze voor freeriders die net zo graag gas geven op de piste als skiën in de poedersneeuw.

Zeer veelzijdig

Gemakkelijk te besturen

Presteert op elk terrein

Zeer wendbaar, gemakkelijk te draaien