fbpx

Fischer

Over Fischer

Fischer één van de wereldleiders op het gebied van skiën en een van ’s werelds toonaangevende merken op het gebied van alpineskiën, bekend om zijn innovatie en vooruitstrevende technologie. De visie van Fischer is om het voorkeursmerk van de wintersporter te zijn door middel van uitstekende producten, gecreëerd voor blijvende momenten en nieuwe niveaus van individuele prestaties.

Duurzaamheid

“Alle gebouwen van het hoofdkantoor in Ried im Innkreis worden verwarmd door het aardwarmte net. Voor de productie van skies maakt Fischer gebruik van biomassa. Ons afvalbeheers concept omvat naast de eerste stap van afvalvermijding, het deel recycling (kunststof en aluminium/metaal afval) en de thermische recycling van het resterende afval. Al het water afkomstig van de processen wordt in een circulatiesysteem geleid en hergebruikt bij de interne reiniging. Andere voorbeelden zijn duurzame verlichtingssystemen, snelheidsgeregelde motoren in productie-installaties en nog veel meer.”

Een greep uit onze collectie ski’s van Fischer

Fischer RC4 World Cup RC
Fischer RC4 World Cup RC

Hoogwaardige Giant Slalom ski. De nieuwe schopconstructie heeft een grotere stijfheid voor snellere, meer dynamische bochten. Hole Ski technologie vermindert gewicht voor verbeterde soepelheid en wendbaarheid.

Fischer RC4 Power
Fischer RC4 Power

Multi-disciplineski voor grote of kleine bochten voor de meest veeleisende skiërs. De schopvorm en -constructie en de uitstekende kantengrip van de RC4 Power maken soepele bochten met een middelgrote radius mogelijk.

Fischer The Curve DTX
Fischer The Curve DTX

De RC4 The Curv DTX is een hoogwaardige piste ski met race DNA waar je de hele dag plezier van hebt. Dankzij de Radical Triple Radius, een speciale vorm met een drievoudige radius, is deze ski sensationeel dynamisch in elke bocht, of het nu gaat om een korte of lange radius.

Fischer The Curve DTI
Fischer The Curve DTI

Een balans van soepelheid, snelheid, precisie en stabiliteit betekent dat de RC4 The Curv DTi een glimlach op het gezicht tovert van serieuze skiërs die op zoek zijn naar all-out plezier op de berg.

Fischer RC One 82
Fischer RC One 82 GT

De RC One 82 GT is een snelle, wendbare ski met een geweldige kantengrip en een soepelheid die je vertrouwen en gemak geeft. Lichtgewicht 0,5mm Titanal biedt een mix van stabiliteit en grip, met Turn Zone constructie en Triple Radius sidecut voor precieze controle bij elke snelheid

Fischer RC One78
Fischer RC One 78 GT

Gemakkelijk draaien en uitstekende controle maken van de RC One 78 GT een en al plezier en actie. Titanal versteviging zorgt voor reactievermogen en rebound, met Turn Zone-ontwerp voor een soepele rit.