Fischer

OVER FISCHER

Fischer is één van de wereldleiders op het gebied van skiën en een van ’s werelds toonaangevende merken op het gebied van alpineskiën, bekend om zijn innovatie en vooruitstrevende technologie. De visie van Fischer is om het voorkeursmerk van de wintersporter te zijn door middel van uitstekende producten, gecreëerd voor blijvende momenten en nieuwe niveaus van individuele prestaties.

duurzaamheid

“Alle gebouwen van het hoofdkantoor in Ried im Innkreis worden verwarmd door het aardwarmte net. Voor de productie van skies maakt Fischer gebruik van biomassa. Ons afvalbeheers concept omvat naast de eerste stap van afvalvermijding, het deel recycling (kunststof en aluminium/metaal afval) en de thermische recycling van het resterende afval. Al het water afkomstig van de processen wordt in een circulatiesysteem geleid en hergebruikt bij de interne reiniging. Andere voorbeelden zijn duurzame verlichtingssystemen, snelheidsgeregelde motoren in productie-installaties en nog veel meer.”

Een greep uit onze collectie skischoenen van Fischer

Fischer Ranger One 120

De Ranger One 120 kan de uitdaging aan op en buiten de piste met een indrukwekkende veelzijdigheid en precisieprestaties.

De bredere leest, het minimale gewicht en de gemakkelijke instap van deze laars garanderen prestaties met comfort. De VACUUM-shell kan bovendien perfect worden aangepast aan individuele pasvormbehoeften.

De Ski/Walk-functie en GripWalk®-zool bieden extra veelzijdigheid, veiligheid en de vrijheid om elk terrein te verkennen.

Fischer Ranger One 110

De Ranger One 110 is een state-of-the-art skischoen voor skiërs die de voorkeur geven aan een wijde pasvorm. De aanpasbare, wijdere shell biedt ruim comfort zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

Het Easy Entry ontwerp zorgt voor meer gemak en comfort. Minimaal gewicht, geïntegreerd ski/walk mechanisme en GripWalk® zool maken het pakket compleet.

Fischer The Curve 120

High-performance skischoen met een lichtgewicht shell en perfecte First-Fit voor bredere voeten. De CURV 120 VAC schoen heeft dezelfde thermovormbare IFZ Performance voering als de hogere flex modellen.

Deze voering zorgt voor een goede pasvorm van de hiel en is verder verstelbaar met klittenband om het comfort op de gevoelige plaatsen van de voet te verbeteren.


Fischer The Curve 110

Hoge prestaties ontmoeten flexibiliteit. De aanpasbare CURV 110 VAC heeft een standaard tot wijde pasvorm met flexibiliteit toegevoegd in gevoelige, hoge druk zones van de liner voor verbeterde stabiliteit en comfort.

De lichtgewicht shell, plus optionele VACUUM molding biedt een veilige pasvorm voor sportief skiën.


Fischer Ranger One 100

De Ranger One 100 skischoen is de ideale partner om aan de meest uiteenlopende eisen te voldoen. Een brede pasvorm, een minimaal gewicht en een eenvoudige instap garanderen prestaties met comfort. De VACUUM-shell kan bovendien perfect worden aangepast aan individuele pasvormbehoeften.

De Ski/Walk-functie en GripWalk®-zool bieden extra veelzijdigheid, veiligheid en de vrijheid om elk terrein te verkennen.


Fischer Ranger One 95

Als het om comfort gaat, is de Ranger One 95 de laars bij uitstek. Een gemakkelijke instap, een minimaal gewicht en een prestatiegericht gevoel staan garant voor een hele dag plezier in de sneeuw.

Nog meer comfort en gemak wordt geboden door het gebruiksvriendelijke ski-/walk-mechanisme en de GripWalk®-zool, waarmee je overal op de berg veilig kunt traverseren. De VACUUM-shell kan bovendien perfect worden aangepast aan individuele pasvormbehoeften.

De Ranger One 95 staat garant voor de hele dag plezier op de piste of tijdens uitgebreide tochten.


Fischer Rc One 100

De RC ONE 100 maakt indruk met zijn comfort en prestaties, dankzij zijn lichtgewicht en handige Floating Entry, brede leest, en ruim teengedeelte voor comfort de hele dag door.

De optionele VACUUM molding zorgt voor een nog betere pasvorm.


Fischer Rc One 95

De RC ONE 95 combineert het comfort van een brede leest met topprestaties. Lichtgewicht, handige Floating Entry, ruime toe box, gemakkelijke flex, aanpasbare VACUUM fit, en GripWalk® voegen toe aan de lijst van voordelen.