fbpx

Flow

Geschiedenis

Bij Flow hebben we altijd onze eigen weg gebaand, te beginnen met de eerste Flow bindingen in 1996, die de status quo dat een binding bestond uit twee straps en een vaste hiel, aan diggelen sloegen. Wij vinden dat snowboarden alleen om plezier moet draaien. Daarom maken we sinds dag één bindingen die je leven makkelijker maken.


Een greep uit onze collectie bindingen van Flow

Flow Fuse
FLOW Fuse

De Fuse is een mid-flex binding die perfect is om het park in te gaan of creatief te zijn op elk terrein. Het geïnjecteerde nylon basisontwerp, in combinatie met een asymmetrische hiback uit één stuk, geeft je meer zijwaartse bewegingsvrijheid dan carbon of aluminium varianten. Dit maakt het makkelijker om in presses te leunen, je kicker tricks te tweaken of gewoon een lossere, minder robotachtige stijl in je turns op hardpack te brengen. Dankzij de Power-Triangle die gevormd wordt door de staalkabel met hoge treksterkte tussen baseplate en hiback, is er nog steeds een flinke teen-tot-hiel respons als je zin hebt om het gaspedaal in te trappen.

De Fusion ExoKush straps zijn dik en comfortabel, met een ontwerp uit één stuk dat het gemak van de instap aan de achterkant maximaliseert en nuttige ondersteuning biedt over je middenvoet. In- en uitstappen gaat supersnel met behulp van ActiveStrap Tech, dat de hele voetband iets omhoog klapt zodra je de hiback naar achteren kantelt om meer ruimte voor je laars te creëren.

Vergrendelbare Slap Ratchets, gekantelde Bankbeds en drie coole kleurstellingen maken een geweldig allround pakket af dat een van de populairste uit onze lijn is.

Flow fuse hybrid
FLOW Fuse Hybrid

Meer info volgt snel.

Flow NX2
Flow NX2

Meer info volgt snel.