fbpx
Een witte kerst in de bergen - United Brands
Fischer skischoen Boa

Een witte kerst in de bergen

De gezellige feestdagen naderen snel, wat voor sommigen onder jullie betekent dat het hoog tijd is om je skiplannen voor de kerstvakantie te smeden! Bij United Brands Wintersport begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om je perfect voor te bereiden op je skiverlof, zodat je volop kunt genieten van de magie van de bergen tijdens de kersperiode. Een witte kerst in de bergen, er is toch niets beter?

Stel je voor: je wordt wakker in een knusse chalet, omringd door besneeuwde dennenbomen en majestueuze bergen. De frisse berglucht vult je longen terwijl je je klaarmaakt voor een dag vol plezier op de pistes. Of je nu een doorgewinterde skiër bent of een beginner die de eerste stappen op de sneeuw zet, er is niets zoals het gevoel van de eerste afdaling op een perfect geprepareerde piste. Na een dag op de piste wordt je overvallen door de sfeer en de gezelligheid van een met kerstverlichting verlicht winterdorpje. Wij worden instant gelukkig bij de gedachte alleen al.

Jouw kerstskiverlof begint bij United Brands

Bij United Brands Wintersport zijn we gepassioneerd door wintersport en streven we ernaar om jouw skiverlof onvergetelijk te maken. Onze winkel in Sint-Katelijne-Waver is jouw one-stop-shop voor alles wat je nodig hebt, van hoogwaardige ski’s en snowboards tot de warmste en meest stijlvolle winterkleding. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste uitrusting die past bij jouw niveau en stijl. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste technologieën in ski’s, comfortabele skikleding of trendy accessoires, United Brands heeft het allemaal.

Bekijk onze kerstspecials hier.

Onderhoud van je materiaal voor optimaal plezier

Een soepel glijdende afdaling begint met goed onderhouden materiaal. Vergeet niet om je ski’s of snowboard vooraf te laten controleren en onderhouden in onze winkel. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat je materiaal in topconditie is, zodat je vol vertrouwen de pistes kunt verkennen.

Info en prijslijst onderhoud kan je hier vinden.

Materiaal huren in eigen land

Met het wintersportseizoen om de hoek is het tijd om je voor te bereiden op de perfecte skivakantie. Bij United Brands begrijpen we dat de juiste uitrusting essentieel is voor een onvergetelijke ervaring op de piste. Waarom zou je overwegen om je ski’s, skischoenen, snowboards, of softboots elders te huren als je dit allemaal in België, bij United Brands, kunt doen? Bij ons heb je geen wachtrijen zoals ter plaatse in de skigebieden, wij zijn goedkoper dan in het buitenland, je kan je materiaal rustig passen en je krijgt advies van experts in je eigen taal.

Info en prijslijst verhuur kan je hier vinden.

Kortom, bij United Brands geloven we dat jouw skiverlof niet alleen draait om de bestemming, maar ook om de ervaring. Daarom streven we ernaar om je de beste wintersportuitrusting en service te bieden, zodat jij je volledig kunt concentreren op het genieten van de bergen.

Dus, waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan onze winkel in Sint-Katelijne-Waver en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment. Ons team staat klaar om je te helpen bij het samenstellen van de perfecte uitrusting voor jouw kerstskiverlof.

Want, jouw kerstskiverlof begint bij United Brands Wintersport.
Tot ziens in onze winkel en we wensen je prachtige witte kerst in de bergen toe!

Team United Brands Wintersport

Categories:

Tags:

Comments are closed