PLAGE DU SUD – Badmode met een zomers tintje

banner-blog-PDS

De zomer arriveert uit het zuiden. De Azurenkust vormt de inspiratie van de kleurrijke collectie badmode van het Franse merk Plage du Sud. Helemaal in de sfeer van de Côte d’Azur: kleurrijk, zonnig, met dat typische vleugje Franse glamour, flair en joie de vivre uitstraling. De mix van mode, kwaliteit en comfort is een succesformule par excellence, want Plage du Sud werkt uitsluitend met premium Europese stoffen en materialen. 

Van uitbundige bloemen tot uitgepuurde marinestijl

Plage du Sud doet zijn naam alle eer aan en straalt helemaal de zorgeloze sfeer uit van een vakantie in het zuiden. De collectie draait rond een tijdloos marinethema, kleurige bloementhema’s en een glamoureus thema met een hoog cruise-gehalte.

 

 

 

 

 

 

 

 

Van de catwalk naar het strand is slechts een kleine stap voor Plage du Sud. De romantische revival die deze zomer de mode overheerst, is ook terug te vinden in de collectie. Kleurige en exotische bloemenprints op een witte, donkere of gekleurde achtergrond zijn sterk aanwezig. Zoals het thema Borneo of Belize, een frisse combinatie van bloemen- en nopjesmotieven. Etnische motieven sluiten perfect bij dit exotische thema aan. De modellen variëren van bandeau badpakken tot sexy bikini’s met heup-broekjes die opzij geknoopt worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het marinethema bestaat uit bikini’s en badpakken met wit-blauwe strepen en accenten met multicolore strepen. Het wit-blauwe thema wordt ook vertaald in gestileerde bladmotieven. Voor een cruise of voor een dagje kuren in een luxe wellness resort zijn er glamoureuze badpakken, bikini’s en tankini’s in effen zwart of donkerblauw, in zwart of wit met een vleugje goud, bedrukt met pythonmotieven of met grafische motieven.

 

 

 

 

Figuurflatterend en multifunctioneel

Plage du Sud maakt komaf met de fameuze bikinivrees dankzij de eendelige badpakken en de naadloze bikinislips die de buik helemaal bedekken of kunnen opgerold worden tot een heupslip.

De comfortabele, flatterende badpakken en bikini’s richten zich tot alle leeftijden, van kersverse mama’s die een postnataal buikje willen verbergen tot midlifers die hun vormen liever verhullen dan onthullen. Ingewerkte, regelbare cups tot cupmaat E zorgen ervoor dat de boezem perfect ondersteund wordt.

De bikinitops en badpakken kunnen op verschillende manieren gedragen worden: strapless of met een haltersluiting die bij sommige modellen afneembaar is. Schouderbandjes kunnen omgevormd worden tot een gekruiste sluiting op de rug of tot een haltersluiting. Ook de bandeautops kunnen letterlijk getwist worden tot sexy modellen die de boezem tot zijn recht doen komen.

 

 

 

 

 

Premium materialen

Plage du Sud werkt met drie verschillende materialen: elastaan, Xtra Life Lycra – een materiaal met een extra lange levensduur – en Xtra Life Lycra met UPF 50+ met een extra behandeling tegen verkleuring door fel zonlicht. Alle materialen en onderdelen worden in Europa ontwikkeld en geproduceerd.

Complete beachlijn

De collectie bestaat uit een ruim assortiment badpakken, tankini’s en bikini’s, verkrijgbaar in veel verschillende  originele prints die speciaal voor deze collectie gecreëerd werden. Ze wordt aangevuld met bijhorende pareo’s, jurken, tunieken en trendy hammandoeken die heel populair zijn als strandlaken. Kortom, een complete beachlijn voor een geslaagde strandvakantie in alle stijl.