ROXY x BIOTHERM: WINTERSPORTKLEDING ONTMOET HUIDVERZORGING

2016-11-09_banner

Wintersporten is een fantastisch belevenis. Maar de koude, wind en droge lucht kan je huid na een dagje tussen de bergtoppen serieus verschralen. Outdoormerk Roxy sloeg de handen in elkaar met Biotherm om voor kleding te zorgen die je gelaat voedt én beschermt. Het resultaat? De verrassende Enjoy & Care collectie die kledij met skincare combineert.


ENJOY & CARE

De Roxy enjoy & Care collectie is een bijzondere combinatie van huidverzorging met wintersportkledij en ontwikkeld door twee vakexperten, het Franse cosmeticabedrijf Biotherm, en dames outdoorkleding producent Roxy. Het resultaat is een kledinglijn die niet alleen voor warmte zorgt, maartegelijkertijd je huid voedt en beschermt waardoor het zacht en gezond blijft. De koude temperaturen en kille berglucht krijgen zo geen vat op je broze huid.

Torah Bright olympische snowboardkampioene is het gezicht van de Enjoy and Care lijn

Het idee ontstond niet toevallig op de snowboard- en skipistes. Een onbeschermd gelaat krijgt het tussen de bergtoppen hard te verduren. Er was naast de verplichte zonnebrandcrème nog iets extra beschermends nodig. Na twee jaar werk kwam het verrassende resultaat uit de bus: Roxy x Biotherm of topkleding x expert skincare.

Het nieuwe materiaal is verwerkt in een de kragen van topmodellen aan ski- en winterjassen, een ruim assortiment aan nekwarmers. en de nieuwste snowboardwanten met de innovatieve voering. Olympisch snowboardkampioene Torah Bright leende haar gezicht aan de Enjoy & Care collectie.

HOE WERKT HET?

Hoe het werkt? Wanneer de stof van de jas of sjaal tijdens het skiën tegen de huid schuurt, breken de miljoenen microcapsules met  daarin microscopisch kleine, kalmerende cosmetische stoffen verweven in de materialen van o.a. nekwarmers en jassen. Cosmetische verzorgingsproducten waaronder huidverzorgende Shea butteren abrikozenolie, vochtinbrengende vitamine E en anti-irritatie Marine Criste extract beschermen je huid tot in de puntjes tegen irritatie, verschraling en aftakeling.

Zonder dat de riders het doorhebben, wordt de huid tijdens het wintersporten beschermd tegen de vrieskoudeijle droogte en snijdende wind. Mooi meegenomen is dat je huid gehydrateerd blijft zonder vettig aan te voelen. Het effect gaat bovendien tot 15 wasbeurten mee. Zo geniet je meerdere seizoenen van de Enjoy & Care kleding van Roxy.

De Enjoy & Care technologie vind je in: