Faction Prodigy

Een kwalitatieve skibril is onmisbaar wanneer je de piste opgaat. Je ogen beschermen tegen sneeuw, wind en zon is minstens zo belangrijk als een warme skibroek of skijas. Er is een enorm groot aanbod aan skibrillen, in verschillende kleuren, verschillende groottes, losse skibrillen of skibrillen vastgemaakt aan een helm. Hoe kies je nu de geschikte skibril? Hier vind je enkele tips die je helpen bij het maken van een keuze. 

Een goede skibril beschermt jouw ogen bij alle weersomstandigheden

Een goede skibril kan je ski-of snowboard prestaties ten goede komen. Een gewone zonnebril kan je ogen wel beschermen tegen de zon, maar laat toch nog schadelijke UV-stralen en wind door. Een skimasker biedt daarentegen bescherming aan jouw ogen bij alle weersomstandigheden en is daarenboven lekker warm op een koude skidag. Daarnaast geeft het montuur van een skibril een breed zichtveld. 

Zorg ervoor dat je skibril goed aansluit op jouw helm

Als je op zoek bent naar een nieuwe skibril is het belangrijk om eerst verschillende brillen te passen en te vergelijken. Er zijn brillen met allerlei kleuren glazen en lenzen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Als je wil investeren in een goede skibril die jaren meegaat, dan koop je best een oranje of meekleurende lens. Deze geeft onder de meeste weersomstandigheden goed zicht. Ook controleer je best dat jouw skibril goed aansluit op je helm om te vermijden dat er wind door komt en er zo condensvorming ontstaat. Het is belangrijk dat er geen ruimte is rond je neus of ogen. Door ons uitgebreid aanbod kan iedereen bij United Brands een skibril vinden die perfect past.

Categories:

Tags:

Comments are closed