SPEEDO SCULPTURE – Boordevol zelfvertrouwen

beeld-blog-speedo-sculpture

Overwin je badpakvrees en geef je zelfvertrouwen aan het zwembad een boost. Nieuw, lichter, zachter en aangenamer. Speedo Sculpture zorgt voor een gestroomlijnd figuur, steunt de boezem en strijkt de buik mooi glad.

LOVE YOUR SWIM

Zwemmen geeft je een goed gevoel en doet je stralen. Overtuigd? Nu nog alleen een gaatje vinden in je drukke agenda en je drempelvrees overwinnen om in badpak te verschijnen aan het zwembad.

De Speedo Sculpture badpakkenlijn maakt komaf  met je badpakvrees en er op je best uit te zien. Zo kan je vol zelfvertrouwen baantjes trekken en genieten van een zalige me-time in het water.

WEG MET BADPAKKENVREES IN 1-2-3

Wie zegt dat je maanden moet fitnessen voor je durft in badpak verschijnen? Met de Speedo Sculpture lijn duik je meteen zonder complexen in het zwembad.

BEKIJK DE VOORDELEN VAN SPEEDO SCULPTURE

KIES EEN BADPAK DAT JE FIGUUR FLATTEERT

Wie zich goed voelt in haar badpak, heeft sowieso meer zelfvertrouwen.

Het ideale badpak zet je sterke punten in de verf en maskeert de minpuntjes. Dit is exact wat Speedo Sculpture doet dankzij de tweedehuidsmaterialen, de high-tech materialen en de visuele effecten van het design.

Speedo’s vernieuwde, exclusief materiaal is lichter, zachter en comfortabeler dan ooit en houdt je buik, bips en taille mooi gestroomlijnd.

VIND HET PERFECTE BADPAK

Elk badpak van Speedo Sculpture ondersteunt de boezem, strijkt de buik plat en zorgt voor een meer gestroomlijnd figuur zodat elke vrouw vol zelfvertrouwen aan het zwembad verschijnt, welk figuur je ook hebt.

VOOR ELKE LICHAAMSVORM HET JUISTE BADPAK

Dankzij de juiste halsuitsnijding, slim geplaatste plooitjes, het gebruik van kleureffecten en van prints op strategische plaatsen, slagen de Speedo Sculpture ontwerpers erin om optische illusies te creëren die het lichaam langer en slanker doen lijken en de rondingen op een flatterende manier tot hun recht te laten komen.

NIEUW VOOR 2017: SCULPTURE AQUAJEWEL BADPAK

WELK BADPAK PAST BIJ JOUW FIGUUR?

Of je nu rond of atletisch gebouwd bent, met een zwaarder bovenlichaam en slanker onderlichaam of vice versa, het maakt allemaal niets uit: Speedo Sculpture heeft voor elke lichaamsbouw het juiste badpak dat het lichaam flatteert. Speedo ontwerpt met een fijn oog voor echte vrouwen.

SCULPTURE COLLECTION ZOMER 2017

Aquajewel AQUABEAM CONTOURLUXE
AQUAJEWEL AQUABEAM CONTOURLUXE
Het Aquajewel badpak doet je bovenlichaam optisch langer lijken door een V-vormige nek, een contrasterend gekleurde band onder de buste en en licht versus donker gekleurdboven- en onderlichaam. Met een V-nek en een overal bedrukking op de body creëert de Aquabeam een slank en lang silhouet voor je bovenlichaam. De gekleure bandjes onder buste versmallen de taille waardoor je bovenlichaam slanker lijkt. Een kleine buste krijgt een voller profiel door de bedrukking van het bovenlichaam. Gekleurde randjes en schouderbandjesronden de Contourluxe mooi af.
LUNADREAM LUNALUXE AURAGLEAM
 De 2 kleurblokken van de Lunadream helpen je taille te versmallen en je bovenlichaam langer te lijken voor een flatterende zandlopervorm. De Lunaluxe creëert een smaller silhouet door een bedrukking te plaatsen in je lenden die optisch je taille versmalt voor een meer uitgesproken V-vorm. De Auragleam heeft een overal gradiënt bedrukking die verticaal je body versmalt zodat je een gerekter en slanker silhouet krijgt.

 

SCULPTURE COLLECTIE 2016 

     
AURAGLOW SIMPLYGLOW CRYSTALSHINE
Auraglow oogt vrouwelijk en flatteert het figuur dankzij de print in korsetvorm die versmalt in de taille en deze zo slanker doet lijken. Het V-vormig decolleté maakt het lichaam optisch langer en doet de hals en het bovenlichaam slanker lijken. Simply Glow heeft een haltersluiting en doet zo deschouders atletischer en breder lijken, ideaal voor peervormige vrouwen. Op die manier is de verhouding van boven- en onderlichaam meer in balans.Het V-decolletédraagt bij tot eenranker en slanker silhouet. Met zijn contrasterende tailleband creëert Crystalshine de illusie van een volmaakt zandloperfiguur terwijl het V-vormig decolleté de hals enbovenlichaam slanker maakt.
WATERGEM PURESUN CRYSTALSUN
Het zachte, V-vormige decolleté en de naden onder de boezem zorgen ervoor dat het badpak Watergem je hals en je bovenlichaam langer en je taille optisch smallerdoet lijken. De Puresun is een bandeaubadpak met zijn contrasterende busteboord en bijhorende schouderbandjes is ideaal om kleinere boezems wat meer “body” te geven. De Crystalsun is een bandeau badpak met een gekruiste buste bandjes en plooitjes over de front van de body voor een versmald silhouet. Een mooie strikknoop in de schouderbandjes geeft het extra chique uitstraling..