fbpx
Fischer skischoen Boa

In 1984 openden we de eerste shop onder de naam PM Sport. Als pionier in de verkoop van wintersportkleding en -uitrusting, groeiden we als familiebedrijf uit tot United Brands, gekend over heel Vlaanderen. Met de stijgende populariteit van wintersportvakanties, breidde ook het aanbod aan ski’s, snowboards, kleding, boots, helmen en accessoires in onze winkels uit.

Dankzij onze passie voor wintersport, groeiden we in die 37 jaar uit tot dé specialist in deze markt. Wintersport maakt onlosmakelijk deel uit van ons DNA, en nu is het tijd om terug te keren naar die roots.

In onze winkel vind je vanaf nu alles wat je nodig hebt om te gaan skiën of snowboarden.

Onze collectie van ski’s en snowboards wordt jaarlijks gekozen door onze experts. Zo hebben we een breed gamma en is er voor iedereen een ski of snowboard voorzien. En kan jij gerust op vakantie vertrekken.

Mocht je nog maar net leren skiën en wil je eerst liever huren? Dat kan ook bij ons, wij hebben een verhuur assortiment van ski/snowboard materiaal waar iedereen kan huren. Onze collega’s helpen je dan ook graag verder en zullen je adviseren in de keuze van hardware.

Categories:

Tags:

Comments are closed