Nitro

Geschiedenis

“Toen we Nitro Snowboards meer dan 30 jaar geleden oprichtten, was er geen groots masterplan. Alleen pure passie voor snowboarden en veel ideeën voor producten. Niet eens een ondernemingsplan of een langetermijnperspectief. We dachten niet na over wat Nitro over 30 jaar zou zijn, en we concentreerden ons alleen op de dingen die we wilden bouwen.

En na al die jaren voelen we ons nog steeds vereerd als we iemand op een van onze producten zien rijden. Iemand die zijn geld heeft uitgegeven aan iets dat wij hebben ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd. Het maakt ons trots en herinnert ons aan onze verantwoordelijkheid om goede producten te maken voor mensen die willen snowboarden. We moeten altijd onthouden dat we niet systeemrelevant zijn. Niemand heeft onze spullen echt nodig; wij maken luxeproducten voor mensen om plezier mee te hebben.”

Een greep uit onze collectie softboots van Nitro

venture tls
Nitro Venture TLS

De nieuwe look zal hoofden doen omdraaien in de lift, terwijl het vertrouwde comfort, gemak en de veelzijdigheid van de Venture TLS snowboardschoen zorgen voor veilig shredden over de hele berg, van de verborgen lijnen op de top tot de rail lines in het park.


De Ventura is opnieuw ontworpen om een tijdloos silhouet te creëren met de perfecte medium mix van comfort en boardgevoel, zonder in te leveren op prestaties of een lange levensduur. De Cloud 6 Liner en Flex Link Design bieden een ideale pasvorm direct uit de verpakking, terwijl de rubberen buitenzool en Solo Ortholite® voetbed een lange levensduur en blijvend comfort bieden om het hele seizoen te kunnen skaten. Met het Re/Lace Liner Locker-systeem kun je halverwege de dag snel aanpassingen maken op de stoel of op de top van de berg zonder je TLS- of Standard Laces los te maken; dit is essentieel op dagen met koud weer. Het TLS vetersysteem is geüpgraded met Nitro’s 45° Laceglider voor de perfecte lace-up overtijd en een verhoogde duurzaamheid van de veter.

Tot slot biedt de Nitro Venture snowboardschoen de juiste pasvorm en het comfort dat nodig is om met gemak en gemoedsrust over de hele trail map te rijden!


Rival tls
Nitro Rival TLS

De Rival snowboardschoen is gemaakt voor snowboarders die op zoek zijn naar boots die langer meegaan dan de rest en betaalbare topprestaties bieden, terwijl ze tegelijkertijd een stevige grip bieden om comfortabel de berg te verkennen.


De duurzaamheid, het comfort en de grip van de Nitro Rival snowboardschoen zorgen ervoor dat je deze winter je skills kunt verbeteren en features, diepere bochten, grotere drops en steilere afdalingen kunt verkennen. Voor rijders die op zoek zijn naar een snowboardlaars met een goed gevoel, maar ook naar duurzaamheid en grip, zodat je langer buiten kunt blijven. De Cloud 5 Liner en het Re/Lace Liner Locker systeem zorgen voor houvast, warmte en het perfecte out-of-the-box gevoel, het hele seizoen lang.

De shell van de Rival biedt een medium “fun” flex, terwijl de EVA tussenzool het gewicht tot een minimum beperkt en de rubberen buitenzool de duurzaamheid en grip maximaliseert voor all-mountain exploratie.


Nitro Scala
Nitro Scala TLS

Pas je boot aan met de nieuwe Nitro Scala TLS, uitgerust met Nitro´s TLS, Re/Lace systeem en Nitro´s uiterst comfortabele Cloud 2 voering om je voeten de steun en houvast te geven die ze nodig hebben om de trail map te verkennen met je vrienden, ongeacht de omstandigheden.


De nieuwe Scala TLS snowboardschoen voor dames biedt de perfecte out-of-the-box pasvorm met een ideale mix van ondersteuning en vergevingsgezindheid voor gemakkelijke progressie op de groomers, in de poeder, of in de lucht. De klassieke shell van het snowboardsilhouet zorgt het hele seizoen voor duurzaamheid en bescherming tegen de elementen.

Of je nu een beginner bent of werkt op de berg, de rubberen buitenzool, Women’s Cloud 2 Liner en anatomisch voetbed voor dames houden je voeten dag na dag gelukkig en warm. Met de combinatie van Nitro´s TLS en Re/Lace Liner Locker krijg je sneller dan met welk ander systeem dan ook de perfecte pasvorm en houvast, en ben je in minder dan 60 seconden klaar om te gaan. Dus, maak je klaar om dit seizoen je rijniveau te verhogen in de nieuwe Nitro Scala TLS laarzen.

Nitro Flora
Nitro Flora TLS

De Nitro Flora is ontworpen als de meest betaalbare progressie-vriendelijke dames snowboardschoen op de berg en is erop gericht om je voeten warm en comfortabel te houden met een vergevingsgezinde flex.

De Nitro Flora dames snowboardschoen is gemaakt om te passen als een droom, met een zachte flex en eigenschappen die je langer buiten laten blijven en je laten genieten van elke bocht.

De door het team geteste en beproefde rubberen buitenzool zorgt voor duurzaamheid en grip, van de eerste stap van het seizoen tot de laatste afdaling van het jaar. Een perfecte combinatie van pasvormtechnologie en ondersteunend design geeft je de ideale houvast en ondersteuning die je nodig hebt. Tegelijkertijd voorkomt de Interlock Cloud Liner dat je hiel wegglijdt en houdt hij je tenen warm en behaaglijk van de lodge tot aan de top. De Flora biedt eindeloze progressie en comfort, het hele seizoen lang!