Retour

Ben je na ontvangst van de goederen toch niet te tevreden met ke aankoop? Geen probleem! Bij United Brands heb je 21 dagen retourrecht. Je kan het product gratis retour sturen met behulp van de met behulp van de retoursticker die bij je pakje werd geleverd. Een artikel retour sturen is gratis voor een terugzending vanuit België en Nederland. Stuur je een artikel retour vanuit een ander EU-land dan mag  je een koerier naar keuze raadplegen.

Gebruik bij voorkeur de originele verpakking. Is deze niet meer in goede staat? Verpak de goederen dan zelf opnieuw zodat ze bij ons netjes en correct geleverd kunnen worden. Vul het retourdocument in en voeg het bij de artikelen die je terugstuurt. Kleef tot slot je retoursticker over het originele verzendlabel en breng je pakje naar het postkantoor.

Je kan het artikel ook binnen brengen in één van de United Brands winkels. Je kan in de winkel kiezen voor een ander product of een waardebon. Wens je een terugbetaling, dan dien je het retourformulier correct in te vullen en wordt dit nadien terugbetaald.

Retourneren of omruilen kan onder volgende voorwaarden:

  • Het retourformulier is volledig ingevuld
  • De originele labels zijn niet verwijderd
  • Het product niet gepersonaliseerd is (voetbalshirts of voetbalschoenen met een persoonlijke bedrukking)
  • Schoenen zitten in de originele schoondoos
  • Het product is niet beschadigd

Als je artikelen terugzendt kan je kiezen tussen een volledig terugbetaling of een ruiling voor een ander product. Van zodra wij de retour hebben ontvangen, ontvang je een bevestigingsmail. Nieuwe producten worden vervolgens zo snel mogelijk verwerkt en opgestuurd. Indien je voor een terugbetaling kiest, zal je deze binnen de 14 dagen ontvangen. De terugbetaling gebeurt via het betaalmiddel waarmee je de originele bestelling heeft betaald.

Beschadigde producten bij aankomst kan je binnen de retourtermijn terugsturen. Indien de beschadiging door de klant werd aangebracht kunnen wij u geen garantie verlenen.

Indien je vragen hebt, kan je altijd contact opnemen via [email protected] of per telefoon op volgend nummer +32(0)15 767806.