STOCKVERKOOP

 

In maart wordt het centrale magazijn in Sint-Katelijne-Waver weer omgetoverd tot een heus koopjes paradijs. Twee weekends ofwel 7 dagen lang kan je ons bezoeken op de Fortsesteenweg 46. Deze keer leggen we de focus op wintersport kleding & accessoires, lifestyle kleding, tassen & rugzakken, voetbalkleding en schoenen, heel veel schoenen. 

Het wintersport aanbod betreft al onze partnermerken; DC, Billabong, Quiksilver, Roxy, Columbia én Imperivm. Het lifestyle aanbod betreft is ook enorm ruim. Hier zijn de grootste merken; Element, DC, Billabong, Quiksilver, Robe di Kappa en Roxy. Voor alle voetballiefhebbers zijn de grootste merken, Nike, adidas en Kappa. Ook KV Mechelen krijgt een eigen fanshopcorner. Je vindt er de oude collectie, maar ook de nieuwe, aan zeer scherpe prijzen. Tot slot hebben we een enorm aanbod aan schoenen. Sneakers, wandelschoenen, winterboots, loopschoenen en voetbalschoenen vormen het grootste aanbod. Grootste merken zijn Nike, adidas, Kappa, Columbia, Kustom, Converse, DC, New Balance en Element

De stockverkoop wordt dit jaar nog een heel stuk uitgebreid. Zo zal de ruimte voor de schoenen verdubbeld worden. 

Kan je ook al niet meer wachten tot 16 maart? Zet dan snel onze openingsuren in je agenda: 

DONDERDAG 16 maart: 14u - 22u 
VRIJDAG 17 maart en 24 maart: 14 - 22u

ZATERDAG 18 maart & 25 maart: 10 - 18u
ZONDAG 19 maart & 26 maart: 11 - 17u

Tijdens het tweede weekend wordt er nog heel wat aangevuld. De kortingen blijven gelijk aan die van het eerste weekend. Het loont dus zeker de moeite om ons ook tijdens het tweede weekend te bezoeken. 

 button-facebook-event


De stockverkoop vindt plaats op Fortstesteenweg 46, 2680 Sint-Katelijne-Waver.