Rugzakken

Draagbare opbergruimte komt in diverse vormen, afgemeten volumes en trendy verschijningen. United Brands heeft een ruime keuze aan zakken en tassen. Zo kan iedereen in alle comfort én modieus zijn spullen en benodigdheden van A tot B brengen.

 • Rugzakken: van en naar het werk, school, sportclub of voor andere activiteiten, het grote assortiment backpacks varieert in volume, draagcomfort, kleurrijke uitvoeringen, met of zonder laptop sleeves, grote, kleine, medium tot minipockets onderverdelingen.
 • Sporttassen: ontworpen om je uitrusting voor het sporten compact en met één handbeweging comfortabel te vervoeren. Gemaakt om je outfit na het sporten apart te houden na het sporten wanneer de mix van zweet, modder, vuil en geurtjes geen aanslag op je reukorgaan pleegt.
 • Reistassen: rol je bagage handig van Afstaphalte tot Balie in de luchthaven, van Taxi tot Hotel, ... Compacte of uitgebreide trolleys, voor korte weekendtripjes of lange verblijfsvakanties.
 • Handtassen: modieus geflirt met kleuren, patronen, designs. Propvol met spulletjes, hebbedingen, benodigdheden, ... niet noodzakelijk in die volgorde. 
Geslacht
Merk
Kleur
Maat

Artikelen 1 tot 20 van 164 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 164 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5