Verzending

Een bestelling wordt binnen de 3 tot 4 werkdagen geleverd, ten zij anders aangeven op de productpagina. De levering is gratis wanneer je aankoopbedrag meer als €50 bedraagt. Als het aankoopbedrag lager is dan 50 euro betaal je 6 euro verzenkosten. Voor een verzending naar Hongarije, Polen, Ierland, Portugal, Spanje, Italië. wordt € 10 verzendkosten aangerekend, voor zending naar Finland en Zweden wordt €15 aangerekend.

 Je kan kiezen tussen drie verschillende verzendmethodes: een levering aan huis, een levering in een pakjesautomaat of een levering in een afhaalpunt.

1. Levering aan huis 

Je hebt gekozen voor een thuislevering, dan kan je via de Bpost of UPS tracking je pakketje volgen. Zodra je bestelling bij ons vertrokken is, krijg je een e-mail over de status van je zending. De status van je bestelling kan je ook altijd in je account terugvinden.

Mijn pakje wordt vandaag geleverd en ik ben niet thuis, wat nu?

Levering met Bpost:

Als je niet thuis bent, wordt het pakje in de brievenbus achtergelaten. Is het pakje te groot om in de bus te stoppen? Dan wordt de bestelling in het dichtstbijzijnde postkantoor of postpunt geleverd. Vervolgens heb je 10 kalanderdagen de tijd om het pakje daar op te halen. In het postkantoor of postpunt meld je je aan met behulp van je identiteitskaart alsook het briefje dat je van Bpost in de bus hebt gekregen. Een eventuele tweede aanbieding kan je online aanvragen. Meer informatie hieromtrent vind je eveneens op het briefje.

Levering met UPS:

UPS zorgt voor een veilige en snelle levering in heel Europa. UPS levert de bestellingen persoonlijk af. Ben je tijdens de 1ste aanbieding niet thuis dan brengt UPS je pakje naar een UPS Access Point. Vervolgens heb je 10 kalenderdagen de tijd om uw pakje daar op te halen. Als je het UPS Access Point bezoekt kan u zich melden met behulp van het document dat u in de brievenbus heeft gekregen alsook uw identiteitskaart.

 

 2. Levering in een Bpost afhaalpunt

Een Bpost afhaalpunt is een handig alternatief voor een levering aan huis. Als je voor afhaalpunt kiest, krijg je een overzicht van alle afhaalpunten bij jou in de buurt. Mogelijke afhaalpunten zijn: krantenwinkel, bloemenwinkel, wijnhandel, benzinestation, supermarkt, enz. Handig om weten is dat de meeste afhaalpunten open zijn in het weekend.

Zodra je bestelling bij ons vertrokken is, krijg je een e-mail over de status van je zending en kan je volgen vanaf wanneer je het pakje kan afhalen in het Bpost afhaalpunt. De status van je bestelling kan je ook altijd in je account terugvinden.

 

3. Levering in een pakjesautomaat

Je pakje zelf afhalen en dat de klok rond elke dag van de week? Kies een Bpost pakjesautomaat bij jou in de buurt voor de ophaling van jouw pakje. De Bpost pakjesautomaten staan verspreid over heel België.

Zodra je bestelling bij ons vertrokken is, krijg je een e-mail over de status van je zending en kan je volgen vanaf wanneer je het pakje kan afhalen in het Bpost pakjesautomaat. De status van je bestelling kan je ook altijd in je account terugvinden.

 

 Mijn tracking link zegt niet

Het kan voorkomen dat je, na het klikken op de Track & Trace link nog geen status kan waarnemen. Dit kan veroorzaakt worden doordat UPS of Bpost de code nog niet heeft verwerkt. Je kan de status van je bestelling in dat geval enkele uren later of de volgende werkdag opvragen.

 

Moest dit na 2 werkdagen nog steeds niet het geval zijn, neem je best contact op met [email protected]