fbpx

ONZE 5 WAARDEN

Omruilgarantie

Heb je bij ons een product* aangekocht op ons aanraden, maar is het product toch niet helemaal wat je verwacht had? Dan nemen wij het product terug en en kijken we samen naar een oplossing: aanpassen of een ander model dat wel goed past. Voor alle voorwaarden verbonden aan de omruilgarantie neem je best contact op met onze winkel.

(* ski- en snowboardschoenen, bindingen , ski’s en snowboards)


Servicegarantie

Is er iets mis met het product* dat je bij ons kocht? Dan herstellen we dit gratis zo lang de schade veroorzaakt is door iets buiten jouw macht. Voor alle voorwaarden verbonden aan onze servicegarantie, vraag je best advies in onze winkel.

(* ski- en snowboardschoenen, bindingen , ski’s en snowboards)
Prijsgarantie

Wij garanderen de laagste prijs op ons wintersportmateriaal* in vergelijking met eender welke fysieke winkel in België! Vind je het product toch elders goedkoper? Geen probleem, wij matchen deze prijs! Laat onze medewerker enkel even zien waar u het product goedkoper vond. Voor alle voorwaarden verbonden aan de prijsgarantie, vraag je advies in onze winkel.

(* ski- en snowboardschoenen, bindingen , ski’s en snowboards)

Advies door experts

Al onze medewerkers zijn ervaren, gepassioneerde wintersportfanaten met kennis van zaken. Wij investeren blijvend in hun expertise, zodat ze jou steeds het beste advies kunnen geven

100% klantgericht 

Voor ons komen onze klanten altijd op de eerste plaats. We zorgen er dan ook voor dat een bezoek aan onze winkel een aangename ervaring is, en dat we alles voor jou zo comfortabel mogelijk maken. Zo kan je gratis parkeren voor de deur, is onze winkel makkelijk bereikbaar, hebben we de vriendelijkste werknemers en zijn we elke* zondag open van 11u tot 17u!

(*van oktober t.e.m. maart)