fbpx

Picture

RIDE, PROTECT & SHARE

“Ride, Protect & Share, deze drie woorden geven de essentie weer van wie we zijn: een snowboard-, ski-, surf- en outdoorkledingmerk dat, hoewel het zichzelf niet al te serieus neemt, toch verandering wil teweegbrengen.”

Fighting climate change through our passion for boardsports and great outdoors, this is our mission.

“In een tijd waarin de textielindustrie verantwoordelijk is voor 7%* van de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen en waarin de klimaatcrisis haar hoogtepunt heeft bereikt, hebben we allemaal onze rol te spelen om een verschil te maken. Sinds Picture in 2008 begon, hebben we er altijd naar gestreefd een stap verder te gaan om onze impact op het milieu te minimaliseren. Ons streven naar een duurzame, ethische en milieuverantwoorde aanpak gaan over elk aspect van ons bedrijf, van de toeleveringsketen en de productie tot de verzending.

Om de gevolgen van zakendoen voor zowel het klimaat als de mens te beperken, moeten we onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen wegwerken. Het beperken van onze impact op het milieu en het beperken van de groei, het veranderen van conventionele productiemodellen en het bevorderen van een verstandige consumptie zijn allemaal belangrijke pijlers van deze evolutie. “

Lookbook collectie Picture