fbpx

Rossignol

Geschiedenis

Rossignol is een iconische wintersportmerk. Rossignol biedt een brede waaier aan producten voor zowel amateurs als experts in alpineskiën.Rossignol kan putten uit haar 100 jaar ervaring en haar nauwe band met de grootste kampioenen om een reeks hoogtechnologische en intuïtieve producten te ontwikkelen die iedereen een intense en verrijkende ervaring op de sneeuw bezorgen.

Een greep uit onze collectie helmen van Rossignol

Rossignol ALLSPEED VISOR

Zichtbaarheid en impact bescherming zijn topprioriteiten voor de Allspeed Visor IMPACTS skihelm.

Hij is voorzien van onze IMPACTS technologie met een hardshell en multi-impact schuim voor verbeterde all-around duurzaamheid zonder afbreuk te doen aan pasvorm, gewicht of stijl. Het ingebouwde vizier is voorzien van een fotochromische lens die zich automatisch aanpast aan de huidige lichtomstandigheden.

Met het Dial R-Fit verstelsysteem kunt u de pasvorm fijn afstellen, terwijl verstelbare ventilatieopeningen u uw temperatuur laten reguleren op basis van de omstandigheden.
Rossignol FIT VISOR

De Fit Visor IMPACTS helm brengt de naadloze dekking van een geïntegreerd vizier naar een extra lichtgewicht constructie die bestand is tegen dagelijks gebruik.

Het beschikt over een extra-lichte polycarbonaat buitenkant en multi-impact schuim combinatie voor duurzaamheid en schokabsorptie zonder compromis aan gewicht of stijl. Een gewatteerde voering en vaste ventilatieopeningen zorgen voor geïsoleerde warmte en temperatuurbeheersing.

Rossignol ALTA

Bochten maken met vertrouwen. De Alta IMPACTS skihelm brengt comfort, gewicht en schokbestendigheid in balans voor all-mountain skiën.

Hij is voorzien van multi-impact schuim voor verbeterde duurzaamheid en schokabsorptie zonder afbreuk te doen aan gewicht of stijl. Dankzij de verstelbare pasvorm en ventilatieopeningen kun je het comfort afstemmen op de dag.Rossignol TEMPLAR

De Rossignol Templar IMPACTS skihelm voor dames biedt all-mountain veelzijdigheid met moderne stijl voor skiën in grenzen en buiten de poorten. Het duurzame ontwerp balanceert comfort en impactbescherming voor skiërs van elk niveau.

Hij combineert een externe hardshell met EPP multi-impact schuim voor verbeterde all-round duurzaamheid zonder compromis aan pasvorm of gewicht. Met ons Dial R-Fit verstelsysteem kun je de pasvorm nauwkeurig afstellen met een draai aan een knop, en met de verstelbare ventilatieopeningen kun je de luchtstroom onderweg regelen.