Rossignol

Geschiedenis

Rossignol is een iconische wintersportmerk. Rossignol biedt een brede waaier aan producten voor zowel amateurs als experts in alpineskiën.Rossignol kan putten uit haar 100 jaar ervaring en haar nauwe band met de grootste kampioenen om een reeks hoogtechnologische en intuïtieve producten te ontwikkelen die iedereen een intense en verrijkende ervaring op de sneeuw bezorgen.

CHAMPIONS EMOTIONS

Van Emile Allais tot Martin Fourcade, en ook Lindsey Vonn, Marielle Goitschel, Annie Famose en Alberto Tomba, de geschiedenis van Rossignol is altijd gekenmerkt geweest door competitie in alle disciplines: alpineskiën, langlaufen, biatlon, freestyle, Rossignol heeft een constante wil om het best mogelijke materiaal te ontwikkelen voor haar atleten, met het oog op prestaties en innovatie, om hen de middelen te geven om hun dromen te vervullen, hun passie door te geven en te delen.

Een greep uit onze collectie skischoenen van Rossignol

Rossignol HI-SPEED PRO 120

De Rossignol Hi-Speed Pro 120 MV skischoenen combineren een geavanceerd shell design met een aanpasbare pasvorm voor skiërs die de voorkeur geven aan een medium-volume pasvorm. Met behulp van generatief design, hebben we de shell van de laars en de cuff ontworpen voor maximale energie-overdracht en high-speed controle in elke bocht.

Dankzij de aanpasbare flex, forward lean en canting kun je het gevoel en de respons aanpassen aan jouw skitechniek. Onze voorgevormde voering voelt direct geweldig aan dankzij een volledig thermovormbaar ontwerp waarmee je de pasvorm kunt aanpassen. Details zoals een naadloze teenbox en Thinsulate™ isolatie verbeteren de warmte van de voering, zodat jij je kunt concentreren op het skiën.

Rossignol HI-SPEED PRO 110

Stap in de Rossignol Hi-Speed Pro 110 MV skischoenen voor high-performance controle en comfort om de hele dag door te skiën. Gemaakt voor skiërs die de voorkeur geven aan een medium-volume pasvorm, hebben we de buitenschaal en manchet ontworpen door middel van generatief design voor maximale energie-overdracht en high-speed controle in elke bocht.

Dankzij de aanpasbare flex, forward lean en canting kun je het gevoel en de respons van de laars afstemmen op jouw skistijl. Een volledig vervormbare voering laat je de pasvorm aanpassen. Thinsulate™ isolatie verbetert de voeringwarmte, zodat jij je kunt concentreren op het skiën.

Rossignol ALLTRACK 80

De Alltrack 80 voor dames is een skischoen is ontworpen om de hele berg mee af te skiën. Een los te maken cuff biedt een natuurlijk bewegingsbereik voor wandelingen en een 102mm leest voor een comfortabele pasvorm.

De Generative Design Grid shell is ontworpen voor minder gewicht en volledige krachtoverbrenging op de piste of daarbuiten en overal daartussenin. De volledig op maat gemaakte voering bevat Thinsulate™ voor extra warmte en is 100% aanpasbaar voor een precieze pasvorm.

Rossignol PURE PRO 100

De Rossignol Pure Pro 100 skischoenen voor dames zijn een combinatie van een speciaal ontworpen shell voor dames en een aanpasbare voering voor skiesters die de voorkeur geven aan een slanke, prestatiegerichte pasvorm. Met behulp van generatief design, hebben we de shell van de laars en de manchet ontworpen voor maximale energie-overdracht en high-speed controle in elke bocht. Dankzij de aanpasbare flex en canting kun je het gevoel en de respons aanpassen aan jouw skitechniek. Een volledig thermovormbare voering laat je de pasvorm aanpassen. Isolatie van merinowol verbetert de warmte van de voering, zodat jij je kunt concentreren op het skiën. Maximaliseer je ski-ervaring met de Pure Pro 100.