Running

Loopschoenen kopen van topmerken: On Running, Asics en New Balance

Als je loopschoenen wilt kopen is het belangrijk om op voorhand research te doen, informatie aan te vragen en je door de hardloopexperten van United Brands te laten adviseren over de beste loopschoenen voor jouw situatie. 

Hoe kies je de beste loopschoenen?

Ga je vaak joggen? Op welke ondergrond loop je? Ben je een langeafstandsloper of loop je korte afstanden? Loop je aan een snel tempo of eerder gemiddeld? Ga je joggen als het donker is en heb je daardoor graag reflecterende schoenen? Bij United Brands hebben wij voor elk type jogger de geschikte loopschoen in huis, in verschillende soorten en maten. 

 

Zo is er al een duidelijk verschil tussen loopschoenen voor heren en dames. Loopschoenen voor dames zijn meestal smaller en loopschoenen voor heren zijn dan weer beter bestand tegen het zwaardere gewicht van mannen. 

 

In onze winkel vind je enkel goede loopschoenen van topmerken: On Running, Asics en New Balance loopschoenen. Dankzij onze RS-voetscan kunnen wij jouw voeten nauwkeurig opmeten. Vraag advies aan onze hardloopexperten en ontdek welke schoenen het best bij jou passen. Je kan onze New Balance, On Running en Asics loopschoenen daarenboven uitproberen op de loopband in onze winkel. Heb je een schoen nodig die corrigeert wanneer je je voet afrolt of net niet? Wij zoeken het voor jou uit met behulp van onze loopanalyse.

WhatsApp Image 2020-09-04 at 11.29.47 (1)
WhatsApp Image 2020-09-04 at 14.35.24

Vermijd blessures met de juiste loopschoenen

Goede loopschoenen zullen ongetwijfeld jouw loopprestaties verbeteren. Niet alleen ontlasten kwalitatieve schoenen je voeten, ook de rest van je lichaam heeft baat bij schoenen met de juiste steun en schokdemping. Draag zorg voor je spieren en gewrichten met de beste loopschoenen.

Kies voor modieuze loopkledij voor heren en dames

Loopschoenen zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van jouw loopoutfit, maar naast schoenen kan je bij ons ook loopkleding kopen. Heb je een nieuwe loopbroek of loopshirt nodig? Kom dan een kijkje nemen in onze winkel in Sint-Katelijne-Waver en ontdek ons aanbod loopkledij voor dames en heren. Of je nu een beginner, een ervaren loper of een marathonloper bent, wij hebben voor ieder wat wils.