Salomon

Geschiedenis

“De Salomon Group is een Frans bedrijf dat sportartikelen vervaardigt en is gevestigd in Annecy, Frankrijk. Salomon werd in 1947 opgericht door François Salomon in het hart van de Franse Alpen en is een belangrijk merk in de wintersport.”


Een greep uit onze collectie brillen van Salomon

Salomon iVY PHOTO

Een vloeiende en uitgesproken vrouwelijke goggle, gemaakt om vrouwen beter te passen.

Met behulp van onze unieke anatomische pasvorm, zal deze slanke goggle perfect aansluiten op de contouren van je gezicht. Hij is voorzien van een fotochromische lens die zich aan elke lichtconditie aanpast, zodat je aan één bril genoeg hebt.

Salomon AKSIUM 2.0 PHOTO

Salomon’s volledig vernieuwde Aksium 2.0 heeft een frisse look en biedt alle pasvorm en bescherming die je nodig hebt voor zorgeloze dagen op de piste.

De Photochromic lens biedt een breed gezichtsveld dat zich feilloos aanpast aan wisselende lichtomstandigheden, terwijl het flexibele frame en de anatomische pasvorm duurzame prestaties en comfort bieden.

Salomon RADIUM PRO SIGMA PHOTO

Deze frameloze skibril is ontworpen voor wintersporters die op zoek zijn naar hoge prestaties, comfort en stijl, en voldoet aan alle eisen voor eindeloos plezier.

Onberispelijke ventilatie is gecombineerd met een kleurversterkende, automatisch aanpassende Photochromic SIGMA™ lens met Anti Fog +, zodat u kunt genieten van een bril die u niet in de steek zal laten, hoe hard u ook gaat.

Salomon LO FI PHOTO

Een high-performance goggle met een slanke maar progressieve stijl, het heeft een strak design en coole texturen.

Salomon’s Custom ID Fit technologie zorgt voor direct comfort, terwijl het vergrote gezichtsveld je in staat stelt om zoveel mogelijk terrein te zien.