Salomon

Geschiedenis

“De Salomon Group is een Frans bedrijf dat sportartikelen vervaardigt en is gevestigd in Annecy, Frankrijk. Salomon werd in 1947 opgericht door François Salomon in het hart van de Franse Alpen en is een belangrijk merk in de wintersport.”

Voor skiërs van alle niveaus

“Salomon skischoenen hebben de perfecte combinatie van pasvorm en flexibiliteit om je naar een hoger niveau te tillen. Salomon heeft een lange geschiedenis in het maken van warme, comfortabele, state of the art skischoenen voor skiërs van alle niveaus en maten.”

Een greep uit onze collectie skischoenen van Salomon

Salomon S/PRO 120
Salomon S/PRO 120

Deze skischoen is gemaakt voor skiërs die een hoogwaardige skischoen willen die perfect aan hun voeten past. De schoen combineert een gemakkelijke instap met een aanpasbare MY CUSTOMFIT 4D voering en volledige aanpassingsmogelijkheden van de shell.

Trek hem aan en geef je zelfvertrouwen een boost met uitstekende prestaties en een ongeëvenaarde pasvorm. De Gripwalk is voorgemonteerd voor meer grip en loopcomfort.

Salomon S/PRO 110

Deze skischoen is ontworpen voor skiërs die waarde hechten aan comfort en heeft een makkelijke pasvorm, aanpasbare My CustomFit 4D voering en een volledig aanpasbare shell voor een ongeëvenaarde pasvorm zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

De specifieke vorm van de voorgemonteerde GripWalk-teenbox verbetert het loopcomfort en de grip in alle omstandigheden.

Salomon S/PRO 90

Deze skischoen is ontworpen voor dames die op zoek zijn naar langdurig comfort en combineert een makkelijke pasvorm met een naadloze voering en veel aanpassingsmogelijkheden om je te helpen de perfecte bocht te maken.

Voorgemonteerde GripWalk-teenkappen verbeteren de grip en het loopcomfort.

Select HV 70
Salomen Select HV 70

Deze skischoen is ontwikkeld voor vrouwen die willen profiteren van de uitgebreide knowhow van Salomon op het gebied van het bouwen van schoenen en een wijdere pasvorm die zich onmiddellijk aanpast aan hun voeten, en levert onwrikbare prestaties met minimale poespas. De Autostretch voering vormt zich perfect naar de uniciteit van je voeten, terwijl de geometrie van de shell zorgt voor een betrouwbare krachtoverbrenging.