Salomon

Geschiedenis

“De Salomon Group is een Frans bedrijf dat sportartikelen vervaardigt en is gevestigd in Annecy, Frankrijk. Salomon werd in 1947 opgericht door François Salomon in het hart van de Franse Alpen en is een belangrijk merk in de wintersport.”


Beginner tot expert

Salomon’s nieuwe lijn snowboardschoenen draait om het leveren van ondersteuning en respons op alle soorten terrein, terwijl onze solide reputatie op het gebied van goede pasvorm behouden blijft. Onze medium flex boots zijn geweldige all-mountain opties, terwijl onze soft flex boots perfect zijn voor lichtere snowboarders en mensen die nieuw zijn in de sport.


Een greep uit onze collectie softboots van Salomon

Salomon DIALOGUE LACE SJ BOA

De Dialogue Lace STR8JKT BOA® biedt een progressieve flex ontworpen voor freestyle prestaties. Het door het BOA® Fit System geactiveerde STR8JKT harnas voorkomt dat de hiel omhoog komt en zorgt voor extra ondersteuning.

Deze softboot is gebouwd met Fit To Ride Construction op een Damplite+ buitenzool, wat zorgt voor een lichtgewicht, comfortabel en duurzaam ontwerp met superieure grip en demping onder de voet.

Salomon DIALOGUE DUAL BOA

De Dialogue Dual BOA® heeft een precieze en warmte vormbare pasvorm met een progressieve flex voor de snowboarder die gefocust is op freestyle perfectie.

Salomon’s Fit To Ride boot bouwproces zorgt voor een onmiddellijke out of the box pasvorm en comfort zonder in te boeten aan prestaties. De Dialogue maakt zonale aanpassing en flex mogelijk met de precisie van Dual Zone BOA®.

Salomon IVY BOA SJ

De IVY BOA® is een go-to laars voor snowboarders variërend van beginners tot freestyle experts.

Met een medium flex en onze Fit To Ride constructie is deze laars lichtgewicht, compact en zit als gegoten, zo uit de doos en op dag 50. BOA® Fit System geactiveerd Str8jkt harnas houdt je hiel veilig en onze Comfort liner zorgt ervoor dat je je net zo goed voelt als je eruit ziet.