De correcte besnaring voor jouw speelstijl

Snarenbrekers, zowel competitiespelers als recreatieve tennissers kunnen bij United Brands terecht voor het professioneel en duurzaam bespannen van hun racket.

Bij United Brands is uw racket in handen van een échte specialist in alle bespanningen én met jarenlange ervaring. Met behulp van professionele computergestuurde besnaringsmachines bepalen we balans, gewicht, frame stijfheid en swingweight van elk racket. Het eindresultaat is een correcte en constante besnaring van het racket waardoor framebreuken sterk gereduceerd worden.

Wij bieden de gepaste snaren en spanning aan de hand van ieders speelstijl. Elke besnaring wordt met evenveel zorg geplaatst en u wordt professioneel begeleid bij uw keuze voor de aanschaf van uw besnaring. Rekening houdend met uw wensen en uw budget zoeken wij voor u de beste oplossing.

Besnaring Service:

Het bespannen van je tennisracket gebeurt met speciale computergestuurde apparatuur in onze vestiging in Sint-Katelijne-Waver.

  • Breng je je racket binnen in Sint-Katelijne-Waver dan duurt het maximaal 3 werkdagen voor je je racket terug kan afhalen.
landingspagina-besnaring

Naast het bespannen van tennisrackets kunnen wij ook tennisgrips vervangen en overgrips plaatsen.

TECHNIFIBRE

Razer code (1,30mm)
Combinatie van duurzaamheid, controle, nauwkeurigheid en spin.
Pro red code (1,30mm)
Combinatie van duurzaamheid, controle en spin.

€25
€22,5

WILSON

Sensation (1,35mm)
Comfortabele snaar. Goede mix van power, comfort, elasticiteit.
Revolve spin (1,35mm)
Duurzame snaar. Combinatie van elasticiteit, spin, controle en duurzaamheid.

€30
€25

Waar kan ik dit laten uitvoeren?

» United Brands Sint-Katelijne-Waver - Maximaal 3 werkdagen