Zwemmen

We bieden recreatieve en competitieve zwemmers een ruim aanbod aan vrijetijds en prestatie badmode voor heren, dames en kinderen. Badpakken, bikini’s, zwemslips, zwembroeken, zwemshorts en –boxers. Zwembrillen, badmutsen, badhanddoeken, trainingstools, snorkel, maskers en tassen nodig? United Brands heeft het allemaal!

Sportzwemmen: competitie, training en fitness

Zwemmen is een ideale sportieve workout. Je verbrandt bij elke zwembeurt meer calorieën dan bij eender andere workout op het droge. Zwemmen is een sport waarbij je gewichtloos wordt. Hierdoor is het eenvoudiger om je spieren te trainen of je buikje weg te werken. Het is dus gemakkelijker om te gaan sporten als het gaat om zwemmen.

  • De zwemkledij voor professionele of competitiezwemmers is gericht op de minste weerstand in het water te creëren. Zwembroeken - van traditionele slips, over nauwsluitende zwemboxers tot langere kniebroek modellen - geven de heren snelheid en comfort in het water. Voor de dames zijn er bikini's of badpakken met aangepaste ontwerpen van de open rug voor vrije armslag en optimale snelheid in het water.
  • Naast de zwemkledij zijn er handige accessoires om die extra tienden van een seconde van je trainingstijden af te schaven. Badmutsen - met modellen voor dames met lang haar - en zwembrillen helpen bij het bereiken van je doel. En afzonderlijk trainen van spieren, uithoudingsvermogen of kracht kan met trainingstools zoals handpaddles, zwemplanken of  trainingsboeien.

Recreatief zwemmen: waterpret in en naast het water

Genieten van het water indoors in het zwembad of outdoors in open lucht. Het geeft je een goed gevoel en vermindert stress. De bijzondere aantrekkingskracht met water vertaalt zich in hippe en trendy badmode voor hem en haar. In het bijzonder voor de dames. Maar ook voor de heren en kinderen.

  • Bikini's, tankini's, badpakken en andere dames badmode zoals strandjurkjes en bikini covers zorgen voor een elegante en modieuze verschijning. Niet alleen in maar ook naast het water. Voor dames met een maatje meer zijn er de body sculpting badpakken die elk vrouwenlichaam een gestroomlijnd silhouet geven.
  • Voor de heren zijn er zwembroeken, zwemshorts en boardshorts. In alle kleuren van de regenboog of met speelse prints. Om stoer mee uit te pakken op het strand, maar ook ideaal voor een partijtje beach volleybal.
  • Voor de kleinste waterratten is er kleurrijke kinder badmode. Maar ook leuke accessoires zoals opvallende zwembrilletjes of badmutsen met motiefjes. En om de kleinsten een handje te helpen bij het leren zwemmen: armbandjes, zwembandjes, snorkels of duikbrillen.

Topproducten in onze winkels

hurley
Zwembroek Hurley
hurley2
Zwembroek Hurley
hurley3
Zwembroek Hurley
bjorn
Zwembroek Björn Borg
slippers
Brunotti slippers
jurk
Brunotti strandjurk
top
Brunotti Bikini top
pak
Speedo Lunalustre
skin2
Speedo Fastskin 2
futura
Speedo Futura Biofuse
muts
Speedo badmuts
boom jam
Speedo Boom Jam