fbpx

Union

Geschiedenis

Union Bindings is een merk dat zich probleemloos 100 % snowboarding mag noemen. De gasten achter Union hebben slechts één doel: de beste snowboard binding ter wereld maken… Een Union binding is meer dan alleen een binding; het is de ultieme verbinding tussen board en rider, een relatie die je wellicht beter kent onder de naam vrijheid.

Een greep uit onze collectie bindingen van Union

Union FORCE

De Union Force is een merk binnen het merk, de Force levert de duurzaamheid en zuiverheid van de prestaties die worden gevraagd door ervaren snowboarders.

Een onverwoestbare binding die elke omstandigheid en elk terrein aankan, met alle eigenschappen die je nodig hebt en niets dat je niet nodig hebt. Meerjarig comfort en betrouwbaarheid, ondersteund door een levenslange garantiebasis.

Union STR

De Union STR is de binding voor jou als je je rijniveau op de berg wilt verhogen. Grotere afdalingen en technischere lijnen.

Een prima all-mountain/freestyle binding als je absolute duurzaamheid zoekt voor een goede prijs. De STR biedt alles wat je verwacht van Union’s hoogwaardige technologie: een stevige Stage 5 base, Stage 11 highback en Exoframe 2.0 straps.


Union JULIET

De Juliet is een van Union’s bestverkochte bindingen, en de reden is duidelijk: hij zit boordevol hoogwaardige materialen en geweldige eigenschappen, allemaal voor een geweldige prijs.

De Juliet biedt alles wat je mag verwachten van Union’s high-end technologie: een robuuste Stage 5 basis, Duraflex highbacks en Exoframe straps. Een geweldige binding voor elke all-mountain rider, van beginner tot prof.

Union STRATA

De Strata is snel uitgegroeid tot een van Union’s populairste freestyle bindingen en de reden daarvoor is het uitstekende dempingssysteem. Fused Vaporlite demping geeft je een rit zoals je nog nooit hebt ervaren. De hoge trillingsdemping maakt de binding ideaal voor creatief freestyle riden, of het nu in het park, in de poeder of op de piste is.