fbpx

Uw wintersportexpert

Jodel van plezier op de piste met het perfecte paar ski’s of het snowboard dat bij je stijl past. United Brands heeft alles in huis aan hardgoods en softgoods om je wintersport proof te maken. Van ski-jassen, sneeuwbroeken, mutsen, handschoenen, tot ski- en snowboard boots, bindingen, helmen en brillen, je kan alles van skimateriaal bij ons kopen. En onze deskundige reparatie- en onderhoudsshop houdt al je materiaal up-to-date net als gebruiksklaar. Kom langs in onze skiwinkel en ontdek ons aanbod.

Skimateriaal kopen in onze skiwinkel: warm en beweeglijk

Van eenvoudige wintersportkledij tot technische wintersportoutfits, ze zijn allemaal verkrijgbaar. Skikleding moet je droog en warm houden in winterse neerslag en op koude dagen, maar je ook tegen de zon beschermen en té warme temperaturen in je skitenue.

Kleden op de piste doe je volgens het drielagenconcept: thermische onderkleding voor (lichaams)warmte (baselayer), een wisselwerkinglaag voor transport van zweet en isolerend laagje (midlayer) en de beschermde jack (toplayer). De 2 belangrijkste toplaag items in je outfit zijn de skibroek en de skijas. Dit zijn enkele van de eigenschappen waar je op let:

Warmte isolatie

Let goed op welk type vulling er gebruikt wordt. Naar de wattering van de voering en de zones waar extra isolatie is aangebracht.

laag gewicht

Kleding moet bewegelijk blijven en actief draagbaar zijn. Want je staat er niet mee op de piste maar ook ernaast.

Waterafstotendheid

De shell of de buitenste laag van de kleding dient uiteraard waterwerend te zijn. Dit om alle soorten neerslag te beletten naar de lagen eronder door te dringen.

Goede ventilatie

Zoals neerslag niet naar buiten mag dringen. Moet je transpiratievocht daarentegen wel naar buiten kunnen.

Mesh panelen en ventilatieritsen helpen op zweterige plekken helpen daarbij.

Complete sneeuwpret met onze wintersport accessoires

Je kan in onze skiwinkel niet enkel terecht voor de verkoop of verhuur van snowboard en ski’s. Wij hebben daarnaast een groot assortiment aan aanvullende wintersport uitrusting en accessoires.

skibrillen

Voor alle types weersomstandigheden

skihelmen

Met of zonder vizier

Draagtassen en beschermhoezen

Wanneer je op reis vertrekt helpen onze hoezen en draagtassen je op de juiste weg.

handschoenen

Bescherming en warmte