fbpx

Verhuur ski’s en snowboards

Verhuur ski’s en snowboards bij United Brands Wintersport
Hoe gaat dat in zijn werk?

Verhuur ski’s en snowboards van topkwaliteit.
Echte wintersportfanaten kunnen bij ons terecht voor de beste ski’s en snowboards die er op de markt te vinden zijn. We werken samen met absolute topmerken die qua kwaliteit gewoon niet te overtreffen zijn. 

Sinds 1984 staat United Brands garant voor deskundig advies en vakmanschap . Met een gerust hart de latten op. Dat kunnen wij garanderen. Het is dan ook evident dat je jezelf laat bijstaan door mensen met kennis van zaken. Of het nu gaat om het aankopen, huren of onderhouden van je materiaal.

Meer info: 015 63 92 77 of katelijne@premiumsport.be

Scherpe prijzen. 
Een paar ski’s huur je al vanaf € 40 per week. Een snowboard heb je al vanaf € 60 per week. Onderaan deze pagina kan je de tarieven van onze verhuur van ski’s en snowboards bekijken. Wens je na een week huren toch om nieuwe ski’s aan te kopen, dan krijg je de huurprijs terugbetaald!

Uitstekende service.
We hebben materiaal voor elk niveau en in verschillende prijsklassen. Onze experts matchen je met de juiste ski’s, snowboards en boots! 
Verzekeren tegen schade behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Deskundig advies. 
Wanneer je ski’s of een snowboard huurt is het evident dat je jezelf laat bijstaan door mensen met kennis van zaken. Of het nu gaat om een aankoop, het huren of onderhouden van je materiaal. United Brands staat al sinds 1984 garant voor deskundig advies en vakmanschap. Wij sturen je met een gerust hart de skipiste op!

United Brands Wintersport - Rent & buy

Rent & Buy

Kan je ski’s uitproberen alvorens te kopen? Dat kan bij United Brands Wintersport op geselecteerde producten.  Wens je na een week huren om bij ons nieuwe ski’s of een snowboard aan te kopen, dan krijg je de huurprijs terugbetaald!

Interesse? Kom langs in de winkel voor meer informatie of contacteer ons. 

Verhuur skimateriaal United Brands Wintersport

Prijslijst verhuur ski’s en snowboards
Wanneer je je wintersport materiaal huurt bij United Brands Wintersport kan je gerust zijn dat je kwalitatief materiaal meeneemt op reis.

Groepstarief

Ben je met een groep of hoor je bij een school die skimateriaal wil huren? 

Contacteer ons dan via katelijne@premiumsport.be om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

SKI's5 dagen/Short ski11 dagen/1 week
Silver€40€70
Yellow
(Best rent!)
€65€85
Gold€75€95
SKISCHOENEN5 dagen/Short ski11 dagen/1 week
Skischoen I€25€25
Skischoen II€40€50
VERHUUR KIDS5 dagen/Short ski11 dagen/1 week
Junior Package
(ski's + skischoenen)
€39€39
Basic ski€29€29
Basic skischoen€10€10
New ski€55€55
New schoen€35€35
SNOWBOARDS5 dagen/Short ski11 dagen/1 week
Silver + Binding€60€60
Gold + Binding€90€90
Softboots€25€25

Verhuur ski’s en snowboards. Waarom huren in België?

Waarom huren in België?

Waarom zou je overwegen om je ski’s, skischoenen, snowboards, of softboots in het buitenland te huren als je dit allemaal in België, bij United Brands, kunt doen? 

Ski Snowboard huren united brands

Geen wachtrijen ter plaatse in de skigebieden

Het laatste wat je wilt na een lange reis is kostbare tijd verspillen in wachtrijen bij skiverhuurlocaties in het buitenland. Door je wintersportmateriaal vooraf in België te huren, vermijd je deze vervelende wachttijden.

Voordeliger dan in het buitenland

Bij United Brands bieden we concurrerende prijzen en aantrekkelijke pakketten aan, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook verzekerd bent van kwalitatieve uitrusting. Zo houd je meer budget over voor andere leuke activiteiten.

Rustig passen van het materiaal

Bij United Brands streven we naar een stressvrije ervaring voor onze klanten en krijg je de kans om in alle rust en comfort je uitrusting te passen. Onze experts staan paraat om je te helpen bij het vinden van het perfecte materiaal.

Advies door experts in je eigen taal

Communiceren in je moedertaal is cruciaal, vooral om de nuances van een wintersportuitrusting te begrijpen. Wij zorgen ervoor dat je de juiste uitrusting krijgt die past bij jouw niveau en behoeften.