fbpx

Barts

Geschiedenis

“Het is de zomer van 1986. Bart Koene verkoopt met succes handgenaaide zwemshorts op de très-chique stranden van Saint-Tropez. Één van de meisjes die hem hielp, wikkelde een stuk stof om haar hoofd om zichzelf tegen de zon te beschermen en al snel vroegen mensen of ze deze “coole” bandana konden kopen. Bart nam de beslissing om zich te concentreren op accessoires en slechts een paar jaar later werd het merk BARTS® geboren.”

Een greep uit onze collectie handschoenen van Barts

Basic Skimitts black XS/6.0
Barts Basic Skitmitts

De Bart Basic Ski Mitt is een technische skiwant. De Barts Basic Ski Mitts zijn gemaakt van een waterbestendige stof en hebben een Barts-merk op de wijsvinger. De wanten hebben een eenvoudige klittenbandsluiting en een zachte voering van silentium.

Barts Basic Skigloves

De Bart Basic Skiglove is een technische skihandschoen. De Barts Basic Ski gloves zijn gemaakt van een waterbestendige stof en hebben een Barts-merk op de wijsvinger. De handschoenen hebben een eenvoudige klittenbandsluiting en een zachte voering van silentium.

Tec Mitts black
Barts Tec Mitts

De Tec Mitts zijn 5-laags, technische wanten voor de winter avonturen. De buitenkant is gemaakt van waterafstotend materiaal, met aansluitend een synthetische laag die de warmte reguleert. De waterdichte Hydroshell membraan laag, zorgt er voor dat je handen droog blijven. De wanten hebben een zachte Bemberg voering en zijn voorzien van een klittenband sluiting.

Powerstretch Gloves black
Barts Powerstretch gloves

De Powerstretch Gloves zijn mooi aansluitende handschoenen. Warm en zeer elastisch voor meer draagcomfort. Daarnaast zijn deze handschoenen ademend, vochtabsorberend en sneldrogend.