Tennis

Speel mee met de groten op de gras- of gravelcourts. Vind het beste tennis- en badmintonmateriaal in onze store. Topmerken als Wilson en Yonex. Van rackets met of zonder besnaring, tennisballen, opbergtassen, dempers, … Tenniskleding en –schoenen voor uiteenlopende speelomstandigheden. En een professionele besnaringsservice in onze shops.

Tenniskleding: blaas je tegenstand weg op de court

Stel je volledige tenniscourt outfit samen van t-shirt, polo, tanktop, singlet, short, broek, rokje of jurkje voor op de tennisbanen. Of tennistruien en -vesten, trainingspakken, -broeken en -jackets voor je verplaatsingen. Vergeet ook je tennissokken met of zonder demping, sport-beha's voor de dames en handige kleine kledingitems als zweetbandjes niet.

Tennisschoenen: de juiste ondergrond

Kies het juiste type tennisschoen in functie van het type tenniscourt - (kunst)gras, omnicourt, gravel of tapijt -waarop je speelt. En let bij de keuze op volgende schoenkenmerken:

  • Grip
  • Flexibiliteit
  • Stabiliteit
  • Schokdemping
  • Draagcomfort

Voor de badmintonspelers is er elk seizoen wel een collectie badmintonschoenen voor de indoor courts te verkrijgen.

Rackets & Ballen: het instrument van het spel

Ons assortiment telt niet alleen tennisrackets voor volwassen en kinderen, zowel bespannen als onbespannen modellen, maar ook badmintonrackets. Naast de onmisbare tennisballen en badmintonshuttles, vind je ook snarenrollen, overgrips en andere kleine uitrusting om je racket in de perfecte conditie te houden.

Topproducten in onze winkels

70.10041_1
FORT Tennisballen
dunlop-pulsar-2.2
Dunlop Pulsar
wilson_blx_ace_267_gr_
Wilson BLX Ace
wilson_padel_rush_3bal
Wilson Padel Rush 100
zak
Wilson Super Tour S
racket
TECNIFIBRE T-FLASH 300 POWERSTAB
k-swiss
K-Swiss Hypercourt Express HB
zoom
Nike Zoom Cage 3 Dames